Gammel, men stadig stærk i krop og sind! Cristiano Ronaldo scorer to gange og sætter en række rekorder

Den 24. marts tog Portugal imod Liechtenstein i 1. runde af UEFA’s EM-kvalifikationsturnering i hvad der nok var et opgør, hvor FIFA’s niendeplads Portugal fuldstændig udkonkurrerede Liechtenstein, der lå på 198. pladsen, og som havde vundet seks af deres syv foregående kampe og spillet én uafgjort. Der var således ingen tvivl om udfaldet af denne kamp, og det eneste, der var tvivl om, var Cristiano Ronaldos præstation i en Portugal Trøjer 2023 endnu en gang.

I første halvleg bragte Cancelo bolden ind i feltet, og Cristiano Ronaldo nåede frem til den, men blev nok for ophidset og sparkede den højt og missede dermed chancen for at score. I det 8. minut affyrede Cancelo så et langskud fra feltet, Liechtensteins målmand forsøgte at fange bolden, men bolden styrtede ind i målmanden og brækkede sig i mål og gav Portugal en føring på et mål. Ved sideskiftet var det Cancelo igen! I det 46. minut kom hans omvendte trekantspasning fra højre side af feltet for fødderne af Bernardo Silva, som pumpede den i mål! I det 50. minut blev Cancelo snublet i feltet, og Cristiano Ronaldo slog straffesparket og øgede Portugals føring yderligere til 3-0 på Liechtensteins mål. I det 62. minut får Cristiano Ronaldo et frispark og rammer den! Portugal 4V0 Liechtenstein mål, vinderen af kampen er allerede låst i Portugal! I sidste ende holdt Portugal fast i deres hårdt fortjente fire mål og vandt kampen.

Ligesom Lionel Messi har Cristiano Ronaldo været turneringens omdrejningspunkt. Denne kamp var Cristiano Ronaldos 197. optræden for landsholdet, hvilket gør ham til den spiller med flest landsholdskampe i herrefodboldhistorien, hvilket er betydningsfuldt. Cristiano Ronaldo scorede også to gange i denne kamp og scorede dermed sit 100. officielle mål for landsholdet, hvilket er den første spiller i herrefodboldens historie, der har opnået denne bedrift.

Cristiano Ronaldo forlod Manchester United til fordel for Saudi-Arabien efter VM og har ikke sænket barren for sig selv, selv efter at han har forladt topfodbold. I den saudiarabiske liga spillede Cristiano Ronaldo fremragende og scorede mål efter mål for at hjælpe sin klub med at vinde kampe, og nu tilbage på det portugisiske landshold er han stadig i centrum for holdet. Efter denne kamp er salget af Cristiano Ronaldo Trøjer 2023 gået gennem taget, så hvis du også kan lide ham, Så kom til vores hjemmeside for at købe de samme skjorter!