tryk på fodboldtrøje

Bayern München slår Lazio 3-0, Kane scorer to mål

I dag blev anden runde af ottendedelsfinalen i Champions League netop afsluttet. Bayern München holdt hjemmebanen imod Lazio. Kane scorede to mål i denne kamp, mens Müller scorede et mål og førte Bayern til en 3-0 sejr. Med en samlet score på 3-1 avancerede Bayern til kvartfinalen, mens Lazio blev smidt ud.

Kampen startede hektisk, hvor både Bayern og Lazio’s spillere truede hinandens mål flere gange uden held. Det var ikke før det 38. minut, at Kane brød dødvandet. Müller headede bolden til Gnabry, men Gnabry kunne ikke sætte bolden i målet. Kane reagerede hurtigt og scorede til Bayerns føring.

I det 45+2 minut blev bolden headet væk af en Lazio-spiller lige efter Bayerns hjørnespark fra venstre side. Kimmich tog imod bolden og skød mod målet. Müller fik en let berøring med hovedet, og bolden gik over målmanden og ind i nettet.

I anden halvleg fortsatte Müller med at være en trussel, og Kane var altid på pletten til at score, når bolden blev afværget. Bayern førte 3-0 over Lazio! På dette tidspunkt var sejren næsten sikret, og det var usandsynligt, at Lazio kunne vende kampen. Det ser ud til, at Bayern München trøjer var skæbnebestemt til at vinde.

Bayerns angriber Kane ønskede at bidrage med flere mål til Bayern i slutningen af kampen, men hans skud gik forbi målet. Kane, iført nummer 9 fodbold t shirt, bidrog med to mål i denne kamp, mens Müller bidrog med et mål. De to var helte for Bayerns avancement.