Nkunku går glip af VM med en skade

Det franske fodboldforbund meddelte, at Nkunku, der blev skadet under træning, vil misse VM.

Nkunku blev skadet under træningen, og testen viste et forstuvet knæ. Han vil trække sig fra VM. Nkunku er også meget trist og kan ikke bære den Frankrig trøje for sit land. Det beklager det franske hold også og ønsker ham hurtig bedring.

Det franske hold har sendt de relevante medicinske dokumenter til FIFA, og efter godkendelse vil det franske hold indkalde erstatningsspillere.

Det forlyder, at den 24-årige Mouani, der spillede for Frankfurt, skal erstatte Nkunku i VM. Mouani har spillet 14 Bundesliga-kampe for Frankfurt i denne sæson, hvor han har scoret 5 mål og leveret 10 assists.

Med ankomsten af ​​VM skal spillerne være mere fokuserede i træningen for at undgå skader på sig selv, og jeg håber, at Nkunku kommer sig hurtigst muligt, og jeg håber, at det franske hold ikke bliver påvirket af dette, lad os heppe på dem sammen.

Efter VM er det jul.Har du forberedt julegaver til dig selv og din familie og venner? tryk på fodboldtrøje er et godt gavevalg, og vi leverer også specialtilpassede fodboldtrøjer, velkommen til at forhøre dig!

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *