Dybalas skade gør det svært at komme til VM

I denne runde af Serie A besejrede Roma Lecce 2-1 for at vinde to ligasejre i træk. Dybala scorede en sejr, men den argentinske diamant blev skadet og udskiftet 2 minutter efter målet.

Den argentinske diamant har bekræftet en quadriceps-skade efter undersøgelse, og Dybala forventes at gå glip af 4-8 uger. Dybalas mere detaljerede inspektionsresultater vil tage 1-3 dage at komme ud.

Ifølge Qatar World Cup 2022 startede den første kamp i Argentinas gruppespil den 22. november, og nu er muligheden for, at Dybala spiller VM, blevet meget lille. For efter Dybala er kommet sig over en skade, har han stadig brug for tid til at deltage i holdets fælles træning og finde sin tilstand. Derfor vil Dybala sandsynligvis gå glip af den endelige liste i Argentinas VM.

Dybala, 28, kom til Roma fra Juventus som en fri agent i sommer. For at forberede sig til VM er Argentina i meget god form i denne sæson. Han er kernen i Romas angreb og scorede 7 mål i 8 Serie A-kampe; Liga Cup optrædener 3 gange, også scoret 2 mål. Nu hvor Dybala er skadet på et afgørende tidspunkt, er det et tab for Roma og Argentina.

Det er rigtig ærgerligt at Dybala ikke kan deltage i VM Jeg håber han kan komme sig over sin skade Efter VM kan han også deltage i andre kampe Vil du have en tryk på fodboldtrøje navn og nummer? Vi leverer tilpassede tjenester, velkommen til at spørge!

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *