Benzema er Frankrigs femte mand til at vinde Ballon d’Or

Golden Globe-uddelingsceremonien 2022 er slut, og Benzema vandt dette års Golden Globe-pris uden nogen spænding. Det er værd at nævne, at Benzemas vinder af prisen også brød den 24-årige “Golden Globe Award-tørke” i Frankrig.

Benzema becomes oldest Ballon d'Or winner since 1956 as De Bruyne, Mane and  Lewandowski miss out

Sidste gang en fransk spiller vandt prisen var i 1998, hvor Zidane vandt Ballon d’Or efter at have hjulpet Frankrig med at vinde VM.

24 år senere har endnu en fransk spiller vundet Ballon d’Or, og Benzema er også den femte franske spiller, der vinder Ballon d’Or. Tidligere har Paco, Platini, Papin og Zidane vundet Ballon d’Or successivt, og Platini vandt prisen tre gange.

Det er værd at nævne, at Benzema er den ældste vinder af Ballon d’Or i 66 år. Efter mange års hårdt arbejde vandt han Ballon d’Or i den sidste fase af sin karriere.

Tillykke til Benzema, velfortjent. Lad os lykønske ham sammen, vi leverer tryk på fodboldtrøje, hvis du er Benzema-fan, kan du tilpasse trøjen med hans navn og nummer, eller du kan tilpasse det navn og nummer, du ønsker! Velkommen til at konsultere.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *