Barcelona er tæt på at hente Roberto med et års forlængelse

Ifølge rapporter vil Roberto forny sin kontrakt med Barcelona indtil juni 2023. Hans nuværende kontrakt udløber til juni, og nu har han besluttet at acceptere Barcelonas tilbud og fortsætte med at spille i Barcelona i endnu en sæson. køb fodboldtrøje

Roberto modtog et nyt tilbud fra klubben i sidste uge, som spilleren har accepteret, tre måneder efter kontraktfornyelsesforhandlingerne mellem de to sider gik i stå. Med et års forlængelse reduceres hans løn markant. Med en kontrakt, der er i tråd med klubbens virkelighed, sætter Roberto også den sportslige side af tingene først, frem for noget andet.

Xavi har tillid til Roberto og håber, at han bliver. Xavis forslag er årsagen til, at Barcelona besluttede at forny kontrakten med Roberto. Selvom tilbuddet ikke var ideelt, ønskede Roberto at blive i klubben, hvor han voksede op. Han blev opereret i december og håber at vende tilbage til søndagens kamp mod Mallorca. Nu er Dest skadet, og Alves har nogle ankelproblemer, som gør Robertos tilstedeværelse endnu mere nødvendig.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *